Gå direkt till sidans huvudinnehåll

Gratis kriswebb till alla svenska kommuner

Gratis kriswebb till alla svenska kommuner

Sitevision erbjuder alla svenska kommuner en gratis kriswebb i deras molnmiljö under 2020 om behovet uppstår. Fin produktivitet att ha något att falla tillbaka till redan innan en eventuell kris, för både Sitevisions befintliga kunder och även de andra som erbjuds samma sak utan baktankar.

Man erbjuder dessutom en distansutbildning i hur man hanterar denna webbplats, så det bör gå fort att gå över till kriswebben.

“I samband med covid-19 är belastningen på webbplatser extra hård samtidigt som det är viktigare än någonsin att information når ut. Därför sträcker vi ut en hand och hjälper där vi kan.”

Sitevision

Kvalitetsgranskad kriswebb i molnet

Utöver att Sitevision-partnern Limepark gjort själva grovgörat med mallpaketet åt Sitevision har även en expert från Whitespace (som för närvarande har högst betyg på Webperf), samt Hampus Sethfors från Axess Lab och Marcus Österberg från Webperf bidragit.

Utvecklingsversionen av kriswebben kontrolleras varje timme för närvarande här på Webperf:

Limepark kriswebb – Webperf

Notera att dess svarstid förstås är helt annorlunda i den molndriftade versionen hos Sitevision. En kommuns version skulle alltså få bättre prestandabetyg så länge som de inte lägger upp illa optimerade bilder eller “fulkod” som havererar tillgängligheten.

Bildstöd: Tillgängligt budskap

För er som behöver kommunicera väldigt tillgängligt kring corona finns färdigt material från Västra Götalandsregionen om covid-19. Kolla in Covid-19 för visuell kommunikation, vilket gör det enklare för många.

Behöver ni en kriswebb under coronakrisen 2020?