Gå direkt till sidans huvudinnehåll

Vad vi erbjuder

För dig som inte kan eller vill köra vårt öppna projekt Webperf Core på egen hand så kan vi som står bakom Webperf.se göra dessa utvärderingar åt dig och din organisation. Vi har flera olika erbjudanden, och tre olika nivåer; mini, medium, och maxi (den du kan skräddarsy efter era behov).


Tillgänglighetutvärdering för er tillgänglighetsredogörelse

En tillgänglighetsanalys med hjälp av automatiserade verktyg. Det är en god start för ditt tillgänglighetsarbete och din tillgänglighetsredogörelse, men inte heltäckande då både vi på Webperf och experter rekommenderar att komplettera med manuell granskning.

För upp till 2000 st sidor på en webbplats tar vi 5000 kr exklusive moms. De resultat du får är ett utlåtande om vilka eventuella problem du har enligt automatiska metoder (redo att klistras in i er tillgänglighetsredogörelse) samt en mer teknisk förteckning över exakt vilka webbsidor som har problem, vilka problem de har – så ni kan börja åtgärda dem. 3 månader Webperf Premium mini ingår för uppföljning så ni kan rätta era problem med tillgänglighet.

Hör av dig till support (a) webperf.se för vidare dialog och beställning.

Webperf Premium

Webperf Premium är för de som jobbar med kontinuerliga förbättringar av sin webbplats. Oavsett om ni är listade idag kan ni få samma tester körda på er webbplats och det mycket oftare än andra webbplatser. Premium testas upp till dagligen, jämfört med de andra som testas med cirka 1-2 veckors mellanrum. Det ger dig ett bättre underlag att agera utifrån. Du kan verifiera förbättringar mycket snabbare, och mycket mer.

Premium mini

Grundnivån är att man får:

  1. Begränsad support kring varför webbplatsen rankar som den gör. Detta via en särskild kanal i vår Slack.
  2. Få ut sina historiska data för att göra egna analyser.
  3. De flesta tester körs varje dygn istället för som mest varje vecka.
  4. Logga in för att se mer detaljer om de senaste testerna som körts.

Premium kommer under våren 2021 också ha funktioner för att dolt kunna ha samma mätningar på en handfull viktiga undersidor på webbplatsen. Lämpligen lägger du till dina viktigaste landningssidor.

Denna instegsvariant av premium kostar 2000 kr exklusive moms per år och webbplats. Hör av dig till support (a) webperf.se för vidare dialog och beställning.

Premium medium

Det finns en större variant av premium som kanske är intressant för dig som vill ha en rivstart i ditt förbättringsarbete. Då får du utöver det som ingår i 'mini' är en så kallad nollmätning. Alltså att majoriteten av testerna från Webperf körs på upp till 2000 st sidor ni har i er sitemap. Ifall ni inte har en sitemap kan vi skörda adresser från en webbsida ni anger, exempelvis är sidor med A->Ö-listor lämpliga för att fånga upp många sidors adresser.

Ni får då all data som samlas in, som ni kan jobba vidare med – extra nyttig för semi-tekniska personer eller för att skicka till era utvecklare. Det som ingår utöver 'mini' i medium är:

  1. Excel-rapport som innehåller kolumner som går att filtrera efter de olika sorters tester som körts, samt hitta underpresterande webbsidor – se exempel från Läkemedelsverket (2021-01-20).
  2. En rådgivande rapport i textformat med tips på eventuellt lågt hängande frukter.

Medium kostar 5000 kr exklusive moms per år. Hör av dig till support (a) webperf.se för vidare dialog och beställning.

Premium maxi / egenkomponerad

Om varken mini eller medium räcker för dig går det förstås att skräddarsy din lösning.

Det finns inget fast pris, hör av dig till support (a) webperf.se med önskemål för att få ett prisförslag.

Premium för webbyråer

Vill din webbyrå skaffa Premium mini för upp till 20 kunder? Där både ni och kunden kan dra nytta av det mini erbjuder? Det löser vi.

30 000 kr per år exklusive moms för er, er kund och maximalt 20 st kundwebbplatser. Dessa behöver vara tillgängliga via den öppna webben.

Hör av dig till support (a) webperf.se

Till toppen