Gå direkt till sidans huvudinnehåll

Webperfs tjänster

Vi som står bakom Webperf.se kan göra utvärderingar åt dig och din organisation — så ni får god koll på hur bra er webbplats fungerar och vad som kan förbättras.

De vanliga testerna på Webperf görs bara på startsidor och för jämförelse mellan organisationer. Webperfs premiumtjänster går på djupet med din webbplats!
Vi kan hjälpa dig med en inventering till er tillgänglighetsredogörelse, men också göra storskaliga utvärderingar med de andra testerna du ser här på Webperf.

Webperf erbjuder:


Webperf Premium

Webperf Premium är för de som jobbar med kontinuerliga förbättringar av sin webbplats. Oavsett om ni är listade idag kan ni få samma tester körda på er webbplats och det mycket oftare än andra webbplatser. Premium testas upp till två gånger dagligen, jämfört med de andra som testas med cirka en månads mellanrum. Det ger dig ett bättre underlag att agera utifrån. Du kan verifiera era förbättringar mycket snabbare.

Vill du först se hur premium-tjänsten ser ut? Boka in ett möte via Calendly så får du en guidad tur.

Premium liten

Grundnivån är att man får:

 1. De flesta tester körs automatiskt varje vecka mot din startsida och du kan manuellt starta om testerna vid behov upp till 30 gånger/månad.
 2. 3 st extrasidor på webbplatsen du kan testa månatligen eller varje vecka. Lämpligen lägger du till dina viktigaste landningssidor.
 3. Engångstesta valfri URL på din webbplats.
 4. Tillgänglighetsutvärdera upp till 25 st sidor på webbplatsen – en gång per månad.
 5. Begränsad support kring varför webbplatsen rankar som den gör. Detta via ett mejlbaserat supportsystem.
 6. Få ut era historiska data för att göra egna analyser.
 7. Logga in för att se mer detaljer om de senaste testerna som körts.

Denna instegsvariant av premium kostar 5000 kr exklusive moms per år och webbplats.

Köp Webperf Premium liten nu

Behöver du en faktura eller har frågor? Mejla order@webperf.se för beställning med en faktura och har du PEPPOL för e-handel kan du lägga till Webperf AB där.

Premium mellan

Det finns en lite större variant av premium som är intressant för dig som vill ha en rivstart i ditt förbättringsarbete. Då får du utöver det som ingår i Premium liten en så kallad nollmätning. Alltså att majoriteten av testerna från Webperf körs på upp till 2000 st sidor på webbplatsen.

Ni får då all data som samlas in, som ni kan jobba vidare med – extra nyttig för semi-tekniska personer eller för att skicka till era utvecklare. Det som ingår utöver 'liten' i mellan är:

 1. Totalt två webbplatser testade:
  • Din huvudsakliga webbplats testas automatiskt minst dagligen och får extra höga kvoter för att kontinuerligt följa era landningssidor.
  • En extra-webb ingår med det samma kvoter som Premium liten. Denna är bra för att följa din acceptanstestmiljö, men det är helt upp till dig vilken webbplats du väljer ut.
 2. 3 st sidor på andras webbplatser, för din benchmarking eller jämförelse med konkurrenter.
 3. API-tillgång för aktuella och historiska data, samt möjlighet till integration i ert CMS- eller analysverktyg.
 4. Ni kan ha mer än ett användarkonto till Webperf Premium, via ett självadministrerat behörighetssystem er lokala admin hanterar.
 5. Nollmätning av upp till 2000 st sidor på webbplatsen. Kommer som en Excel-rapport som innehåller kolumner som går att filtrera efter de olika sorters tester som körts. Vilket gör det enklare att hitta underpresterande webbsidor – se exempel från Läkemedelsverket (2021-01-20).

Mellan-storleken kostar 15 000 kr exklusive moms per år.

Köp Webperf Premium mellan nu

Behöver du en faktura eller har frågor? Mejla order@webperf.se för beställning med en faktura och har du PEPPOL för e-handel kan du lägga till Webperf AB där.

Premium stor / egenkomponerad

Om varken liten eller mellan räcker för dig går det förstås att skräddarsy din lösning.

Det finns inget fast pris, hör av dig till order@webperf.se med önskemål för att få ett prisförslag.

Premium för webbyråer

Om hur andra byråer använder premium för webbyråer,

Vill din webbyrå skaffa Premium liten för upp till 20 av era kunder? Där både ni och kunden kan dra nytta av det liten-paketet erbjuder? Samt få API-åtkomst till alla webbplatserna? Det löser vi!

50 000 kr per år exklusive moms för Premium mellan till er egen webbplats och Premium liten till maximalt 20 st kundwebbplatser. Dessa webbplatser behöver vara tillgängliga via den öppna webben eller att ni ordnar öppnad brandvägg för Webperfs IP-adresser.

Köp Webperf Premium för webbyråer nu

Hör av dig till order@webperf.se för frågor eller om du hellre tar en faktura än betalar med kort.


Inventering av tillgänglighet för er tillgänglighetsredogörelse

Person i rullstol som håller i en surfplatta.

En tillgänglighetsanalys med hjälp av automatiserade verktyg. Det är en god start för ditt tillgänglighetsarbete och din tillgänglighetsredogörelse. Både vi på Webperf och tillgänglighetsexperter rekommenderar att komplettera dessa automatiska tillgänglighetstester med manuell granskning. Samtidigt är det med tillgänglighetstester som med träning - det som blir gjort är bättre än att inte komma till skott.

För upp till 2000 st sidor på en webbplats tar vi 5000 kr exklusive moms. De resultat du får är:

 1. En kort sammanfattning om vilka eventuella problem du har enligt automatiska metoder – redo att klistras in i er tillgänglighetsredogörelse.
 2. Rapport över vilka brister som identifierats, på vilka sidor av webbplatsen och lästips om hur bristerna kan åtgärdas.
 3. En mer teknisk förteckning över exakt vilka webbsidor som har problem, vilka problem de har – så ni kan börja åtgärda dem.

I tillgänglighetstestet ingår också 3 månader Webperf Premium liten så ni kan rätta problemen med tillgänglighet som upptäcktes under utvärderingen och säkerställa att de är borta.

Köp tillgänglighetsutvärdering nu

För att beställa en tillgänglighetsutvärdering kan du antingen beställa och betala med kort hos vår betalningsleverantör Stripe, eller be om en faktura.

Köp Webperfs tillgänglighetsutvärdering nu

Behöver du en faktura eller har frågor? Mejla order@webperf.se för beställning med en faktura och har du PEPPOL för e-handel kan du lägga till Webperf AB där.