Gå direkt till sidans huvudinnehåll

Tillgänglighets­utvärdera din webbplats eller intranät

Illustration över person i rullstol, hållandes en surfplatta. Med ikoner för hörsel och syn.

Webperfs tjänst för dig som vill få koll på er webbtillgänglighet. Bland nyheterna är att testa ännu inte publicerade webbplatser och en bättre rapport.

Att ha koll på webbplatsens eller intranätets webbtillgänglighet är ett lagkrav för dig inom offentlig sektor som lyder under DOS-lagen. Men även för privat sektor är webbtillgänglighet ett inkommande lagkrav i och med det som populärt kallas för det stora tillgänglighetsdirektivet. Om något år kommer även e-handlare, banker, persontransporter med flera branscher få lagkrav på sig.

Det är lika bra att börja jobba med tillgängligheten idag. För redan nu är en tillgänglig webbplats logisk för privat sektor, så man inte missar kunder för att de stöter på onödiga hinder på er webbplats.

Inventera er webbtillgänglighet med Webperfs lanseringserbjudande!

De första 10 som nappar på erbjudandet får 20 % rabatt.
Det rabatterade priset är 4000 kr exklusive moms (5000 kr ink moms) och följande ingår:

  1. Tillgänglighetsutvärdering med Axe Core av upp till 2000 st sidor på din webbplats.
  2. Rapport med sammanfattning av ert testresultat, med referenser till WCAG, enklare vägledning för åtgärder och en förteckning över enskilda sidors resultat. En CSV-fil medföljer för dig som vill ha resultatet i ett strukturerat format för din uppföljning.
  3. Tre månader med Webperf Premium liten - för att kunna följa upp att er webbplats förbättringar burit frukt.

För att få rabatten anger du kampanjkoden T12T2022 vid beställning nedan och beställ snarast.

Beställ tillgänglighetsutvärdering nu!

Inte betala med kort? Du som behöver en faktura kan mejla din beställning till order@webperf.se så får du en faktura istället.

Detaljer om erbjudandet

En utvärdering av en webbplats eller intranäts tillgänglighet med branschpraxis-verktyg som Axe Core. Vid ett tillfälle. Vill du göra en uppföljare inom sex månader får du uppföljaren till halva då rådande pris.

Upp till 2000 st sidor kommer testas. Endast webbsidor, inga dokument. Dessa webbsidor samlas in automatiskt från webbplatsens startsida. Webbsidorna måste gå att nå via internet.

Bakom brandvägg? Vi har fast IP som du i så fall får öppna upp för.

Sidor bakom inloggning kommer inte utvärderas.

Efter beställningen får du ett mejl och då återkommer du med webbplatsens URL och eventuella detaljer ifall den ligger bakom en brandvägg som behöver öppnas inom ett visst tidsfönster.


Vill du se hur resultatet av en tillgänglighetsutvärdering kan se ut eller få inblick i Webperfs premiumpaket? Välj en tid för demo på följande länk.

Bild av vectorjuice on Freepik

Till toppen