Gå direkt till sidans huvudinnehåll

Vill du stötta Webperf?

Vill du stötta Webperf?

Gillar du Webperf? Nu kan du stötta oss genom Patreon som plattform.

Du som undrar varför du ska stötta oss har en berättigad fråga. Webperf är ett initiativ sedan 2018 som görs utanför arbetstid. Det är åtminstone än så länge ingen som avlönas för sitt arbete med varken Webperf som webbplats eller vårt öppna projekt Webperf Core.

Nu är inte målet för oss som jobbar med Webperfs olika delar att få en rimlig ersättning för vårt arbete. Dock, så som det ser ut nu får vi betala ur egen ficka för ett antal saker, vilket gör att vi går back på att hålla igång Webperf. Exempel på saker som vi betalar ur egen ficka är:

  • Webbhotell för webbplatsen
  • Inköp av egna testservrar som genomför de cirka 1,7 miljoner testerna varje år.
  • Molntjänsten PythonAnywhere som agerar backup till de egna testservrarna.
  • Utvecklingsmaskiner för att vidareutveckla tjänsterna.

Om du vill bidra till Webperf kan du på Patreon välja att sponsra med olika stora belopp. Från 36 till 882 kr per månad. Vi tänker oss att du som är en passiv gillare av det Webperf gör kanske vill bjuda oss på en fin-kaffe per månad, men att du som jobbar på en webbyrå som gillar att era kunder ligger bra till väljer den högsta varianten.

Kör du webbyrå-varianten så skickar vi på Webperf gärna en av Marcus tryckta böcker med dedikation till någon av era kunder.

Gå hit för att börja sponsra Webperf:

Webperf.se på Patreon

Till toppen